Onze collectie van Coretec click pvc heeft weer een update gehad. Bent u toe aan een nieuwe vloer, kom gerust binnen om de nieuwe collectie te bekijken! Naast Coretec vloeren hebben wij ook oa M-flor en TFD (click-)PVC, vloerbedekking, novilon, marmoleum en laminaat.

Coretec is het perfecte alternatief op vinylvloeren, ondervloeren en laminaatvloeren. Dit product is gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. Door de unieke clickverbinding is de Coretec vloer eenvoudig snel en zelf te installeren. De Coretec heeft een kurk onderlaag voor een stiller, rustiger en aangenamer loopcomfort. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de Coretec vloer gemakkelijk geplaatst worden. Daarnaast is de vloer 100% watervaste en kan ook in vochtige omgevingen geïnstalleerd worden. De vloer is slijtvast, is tegen vlekken bestendigd en is makkelijk in onderhoud.

Voordelen van de Coretec is dat het direct geïnstalleerd kan worden over bestaande vloeren en er behoeft geen ondervloer gelegd te worden. En Coretec is zo stabiel dat ze onder normale omstandigheden niet uitzetten of krimpen. Grotere ruimtes kunnen zonder dilatatievoeg worden geïnstalleerd.

Dus voor alle ruimtes, zoals woon- en werkkamer, maar ook de keuken en badkamer is deze vloer uitstekend geschikt. Ook is de vloer makkelijk zelf te leggen, maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Bent u geïnteresseerd in dit product, kom gerust naar onze winkel waar vele kleuren en voorbeelden te zien zijn.