In onze schilderswinkel kunt u terecht voor zowel de professionele verven van oa Sikkens en Trimetal, als de doe-het-zelf verven zoals Flexa en Koopmans. Wij, als erkend Sikkens specialist, kunnen u de juiste adviezen geven om uw klus te klaren.

Het opknappen van oude meubels is met onze decoratie verven een leuke en simpele klus. Hierdoor krijgen uw meubels weer een nieuw leven en kunt u ze bij uw eigen interieur laten passen. Een veelgebruikt product hiervoor is polyvine verniswas.

Om tot de juiste kleur te kunnen komen bieden wij u kleurenwanden van Sikkens en Flexa Pure. Tevens hebben wij een ruime keuze uit verschillende kleurenwaaiers. Bent u op zoek naar een bepaalde kleur? Dan mengen wij het graag voor u.

Om het werk goed te kunnen uitvoeren heeft u natuurlijk ook het juiste gereedschap nodig. Hierin kunnen wij u voorzien met ons ruime aanbod kwasten, rollers, tape en overig gereedschap. Vergeet niet dat uw muur of andere ondergrond eerst vet- en stofvrij moet zijn. Ook hiervoor verkopen wij de juiste producten.
Naast dat wij verf voor binnen- en buitenshuis hebben, kunt u bij ons ook terecht voor spuitbussen en lakstiften met autolak of spuitbussen voor diverse andere ondergronden.